„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1,200 kg carne de miel (cap, gât și coaste)
5-6 fire de ceapă verde
25 gr orez
1 legătură leușteanu
1 legătură de hasmațuchi
1 morcov
1 legătură de pătrunjel
2 cepe mijlocii
2 linguri smântănă
2 gălbenușuri
1 l de borș
2 l de apă
Mod de preparare:
1. Cureți bine capul de miel și îl freci cu sare. Cureți și limba de pieliță și tai celelalte bucăți, apoi le pui la fiert.
2. După ce iei spuma, pui zarzavatul tăiat mărunt, iar când totul a fiert, adaugi orezul. Fierbi separat borșul, apoi adaugi cât de mult vrei, astfel încât să iasă ciorba acră.
3. La sfârșit presari leuștean și hasmațuchi, o lași să mai dea într-un clocot și apoi o iei de pe foc.
4. Cele două gălbenușuri le freci cu smântână și le adaugi în momentul servirii.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: bors de miel rețetă retete gustoase
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...