Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
4 pulpe de pui dezosate, fripte, condimentate
500 gr cartofi curățați
2 linguri de ulei măsline
200 ml smântână pentru gătit
150 gr cascaval ras
10 gr unt
pătrunjel verde
boia dulce
piper
usturoi granulat
sare
Mod de preparare:
Cartofii trebuie tăiați cubulețe și presărați cu sare. După aceea vor fi spălați și lăsați la scurs. Înainte de a fi puși în tava de cuptor trebuie să îi tamponați cu un prosop de bucătăie pentru a nu avea deloc apă.
Îi pui într-o tavă de copt și îi stropești cu ulei, presari condimente și îi amesteci. Îi bagi la cuptor la 200C pentru 30-35 minute.
Când sunt aproape făcuți, adaugi peste ei carnea de pui tăiată bucățele, torni smântâna și bagi din nou la cuptor pentru 10 minute.
Presari cașcaval ras și mai lași 10 minute.
La final presari pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi cuptor pui retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...