„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1 kg făină
3 gălbenușuri
1 cană zahăr
1 lingură drojdie de bere
3 plicuri zahăr vanilat
4 linguri unt
1/2 l lapte
100 g ciocolată
un praf de sare
Mod de preparare:
1. Din drojdie, lapte și 2 linguri de zahăr faci maiaua. O lași la crescut, apoi o amesteci cu făina.
2. Adaugi gălbenușurile frecate cu puțină sare, cu zahărul și cu zahărul vanilat.
3. Frămânți bine și adaugi untul puțin câte puțin. Trebuie să încorporezi bine tot untul.
4. Împarți aluatul în două și-l lași la dospit.
5. După ce a crescut, întinzi 2 foi. Pe prima o ungi cu ciocolată topită, iar pe a doua o așezi deasupra.
6. Îl rulezi și-l pui într-o formă unsă cu ulei și tapetată cu făină, îl mai lași să crească, apoi îl dai la cuptor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cozonac paste rețetă reteta zilei
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...