Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
1 kg creveți
1 ceapă galbenă
3 căței de usturoi
200 ml vin alb
50 ml ulei de măsline
200 ml smântână
50 g unt
sare
piper
1 ardei iute
1 lingură de pătrunjel
zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Căliți ceapa tocată mărunt într-o tigaie și peste adăugați creveții decorticați. Când aceștia își schimbă culoarea puneți vinul peste și lăsați să fiarbă până iese alcoolul.
Puneți sucul de la o lămâie, usturoiul zdrobit bine, dați flacăra mai încet și adăugați smântâna. Lăsați pe foc încă un minut, după care opriți aragazul și adăugați untul, sarea și piperul.
După ce ați pus într-un platou adânc, așezați deasupra felii de ardei iute și pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: creveti retete vin
Daniela Simulescu, astrolog DC...