Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la emisiunea pe care o prezintă: „Îmi fac niște investigații”
Ingrediente:
200 gr spaghetti
1 conserva mică de sardine in ulei
45 gr pastă de roșii
2 căței de usturoi
1/2 linguriță semințe de fenicul
2 lingurițe cu vârf capere în oțet
1 lingură verdeață de fenicul tocată
puțin ulei măsline
sare, piper negru, chili
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert în apă cu sare. Într-o tigaie se pune 1 lingură de ulei din conserva de sardine. Se completează cu 1 lingură de ulei de măsline. Se adaugă pasta de roșii, după ce s-a încălzit puțin uleiul. Puteți adăuga 2-3 linguri de apă. Adăugați și usturoiul strivit și semintele de fenicul, după ce pasta de roșii începe să sfârâie.
Adăugați caperele și sardinele sfărâmate și amestecați. Fierbeți sosul timp de 2 minute. Presărați sare, piper negru si chili.
Scurgeți bine pastele și păstrați aproximativ 100 ml apă de la ele. Puneți pastele în sos, condimentați cu sare și turnați apă. Lăsați pe foc circa 2 minute. Adăugați la final verdeața de fenicul.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: paste retete sardine
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...