Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la emisiunea pe care o prezintă: „Îmi fac niște investigații”
Ingrediente:
350 gr somon file
1 salată verde
ceapă verde
1 fenicul
1 lămâie
2 linguri oțet
3 linguri ulei măsline
mărar
sare
fulgi de chili
piper negru
Mod de preparare:
Somonul trebuie curățat și tăiat pe lățime fâșii cât mai subțiri. Se așează pe un platou mai adânc, unele lână altele, dar fără să fie suprapuse. Amestecă 7-8 linguri de suc de lămâie cu oțet și toarnă peste somon. Se masează ușor cu mâna, se acoperă cu o folie de plastic și se lasă la frigider circa 4 ore.
Treceți fâșiile sub un jet de apă, direct pe platou, pentru a scurge lichidul în care s-au marinat.
După ce ați uscat somonul cu un șervețel de bucătărie, presărați sare, fulgi de chili și piper negru dupa gust. Răzuiți coaja de la lămâie și adăugați mărarul tocat fin. Turnați 3 linguri de ulei și amestecați.
Feniculul trebuie tăiat felii subțiri și presărat cu sare. Frecați cam 30 de secunde.
Salata și ceapa trebuie spălate și tocate, peste punem feliile de fenicul și adăugăm sare și suc de lămâie. Adăugăm și somonul cu tot cu ulei și amestecăm bine.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: retete salata somon
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...