Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
250 g praz
1 ceapă
300 g cartofi
200 ml. smântână
1 litru de supă de pui
1 foaie de dafin
30 g unt
1 linguriță de ulei de măsline
sare și piper alb
verdeață
Mod de preparare:
Punem într-o cratiță uleiul de măsline și o punem pe aragaz la foc mediu. Imediat adăugăm și untul. După ce s-a topit untul, adăugăm ceapa tăiată peștișori și prazul tăiat rondele. Presărăm puțină sare și călim totul la foc mic timp de 5-6 minute.
Adăugăm cartofii tăiați cuburi, supa de pui fierbinte și foaia de dafin. Le lăsăm să fiarbă circa 20 de minute.
Scoatem frunza de dafin și pasăm totul la blender. Adăugăm smântâna pentru gătit și trecem supa cremă printr-o sită. Încălzim din nou bine supa, fără s-o mai clocotim, și o condimentăm după gust cu sare și piper alb măcinat.
Masa este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi praz retete supa crema
Daniela Simulescu, astrolog DC...