Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
200 gr linte roșie
1 ceapă
1 morcov
2 căței de usturoi
1 lingură pastă de ardei
1/2 linguriță chimen măcinat
1/4 linguriță coriandru măcinat
2 linguri ulei
Mod de preparare:
Într-o tigaie, punem ulei. După ce s-a încins adăugăm ceapa tocată mărunt și morcovul tăiat rondele și lăsăm circa 5 minute.
Adăugăm și usutoriul pentru cel mult 1 minut. Punem pasta de ardei, coriandrul si chimenul si se omogenizeaza.
Se pune lintea și 4 căni de apă peste. Condimentăm cu sare și lăsăm pe foc pentru 15-20 de minute.
Se mixează în blender până obținem o supă cremă foarte fină. Pe măsură ce se răcește supa de linte se va mai îngroșa.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: linte retete supa crema
Daniela Simulescu, astrolog DC...