Carmen Brumă, dezvăluiri despre relația cu Mircea Badea. Secretul unei relații de peste două decenii
Nutriționistul Wasim Nazer a explicat, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt tipurile de supe și ciorbe care ajută la slăbit și întăresc imunitatea.
Supă cremă de linte – una dintre cele mai sățioase supe. Asociată des cu supa cremă de legume ori supa cremă de dovleac, datorită gustului asemănător, supa cremă de linte este extrem de sănătoasă și plină de proteine. Gustul delicios al supei de linte poate fi obținut acasă din doar câteva ingrediente și condimente. Iată cum o prepari:
250 g linte
1,5 litri apă
2 morcovi potriviţi
1 ceapă
1 lingura boia
4 linguri ulei
1 cutie pulpă de roşii
mentă
pătrunjel
ardei iute
crutoane
sare şi piper
Rețetă supă cremă de linte:
Supa cremă de linte poate fi consumată drept aperitiv ori fel principal în orice moment al zilei. Este ușor de pregătit, dar pentru a te asigura, îți spunem mai jos pas cu pas rețeta de supă cremă de linte!
1. Se pun morcovii, curăţaţi şi daţi pe razatoare, la fiert, apoi, dupa 15 minute, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi roşiile. Se mai lasă să fiarbă 15 minute, după care se adaugă în oală şi lintea, ardeiul iute şi uleiul. Totul se condimentează cu boia, sare și piper.
2. Se mai lasă să fiarbă 30-40 de minute, se răceşte şi apoi se pasează cu ajutorul unui blender. Supa cremă de linte este gata atunci când și-a format consistența pe care ți-o dorești. La final, se adaugă menta și pătrunjelul și se servește împreună cu crutoane.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Retete
Tagurile articolului: nutritionist rețetă supa linte wasim naser