Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la emisiunea pe care o prezintă: „Îmi fac niște investigații”
Ingrediente:
500 gr piept de pui
1 ceapă
1 lingură pastă de ardei dulce
1 lingură pastă de roșii
3 cartofi
1/3 ardei gras roșu
150 gr fasole verde
1 dovlecel mic
1 vânătă mică
2 roșii
1/2 legatură pătrunjel
3 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Legumele trebuie spălate bine și tocate. Cartofii vor fi curățați de coajă și tăiați rondele, ardeiul fâșii, dovlecelul rondele, vânăta rondele mici, la fel și roșiile. Pătrunjelul va fi tocat mărunt.
Pieptul de pui trebuie tăiat pe jumate, iar fiecare lob, în bucăți mai mici. Ceapa va fi și ea tocată mărunt și pusă la călit în ulei încins pentru circa 10 minute. Se adaugă și bucățile de pui și se presară cu sare. După ce puiul și-a schimbat culoarea, se adaugă paste de ardei și cea de roșii și se mai lasă 3 minute.
Luați oala de pe foc și așezați cartofii peste carne. Condimentați cu sare și piper și presărați pătrunjelul tocat. Se adaugă deasupra fasolea verde și ardeiul gras. Se așează și rondelele de dovlecel și cele de vânătă. La final se pun roșiile și se condimentează cu sare și pătrunjel.
Turnați o cană și jumătate de apă, cat să ajungă la dovlecei.
Oala se pune pe foc și se lasă până dă în clocot. Se pune capacul și se dă la cuptor, la 180C timp de 45 minute. Se ia capacul, se scade temperatura la 150C și se mai lasă 30 minute.
Masa este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume pui retete tocanita
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...