Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
3 vinete
500 gr sos de roșii
150 gr năut fiert
1/2 linguriță coriandru măcinat
sare, piper negru, oregano
300 gr iaurt grecesc
Mod de preparare:
Vinetele trebuie coapte pe grătar sau în cuptor. Se lasă la răcit și se curăță de coajă. Le tăiați în 3 fâșii pe lungime. Semințele vor fi îndepărtate cu ajutorul unei furculițe. Se presară cu sare și se lasă la scurs.
Într-o tigaie, punem o lingură de ulei și după ce s-a încins punem năutul. Se presară cu sare, piper și se lasă la rumenit. Spre final adăugați și coriandrul.
Se adaugă năutul în sosul de roșii. Vinetele vor fi și ele rumenite în puțin ulei.
Într-un vas termorezistent puneți sosul de roșii cu năut. Peste adăugați vinetele și turnați un alt strat de suc de roșii cu năut.
Băgați la cuptor pentru 15 minute la 200C.
După ce este gata, presărați oregano deasupra.
Iaurtul trebuie frecat cu puțină sare până devine cremos.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: naut retete sos de rosii vinete
Daniela Simulescu, astrolog DC...