Ce a primit Mihai Bendeac, după ce a comandat de pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cumpărături online: „Erau definiția sărăciei”
Iată cum se prepară această rețetă delicioasă
INGREDIENTE:
1 piept curcan - 600gr
200 gr brânză de vaci slabă și scursă bine
50 gr cașcaval
1/2 legătură mărar
8 felii bacon
sare
piper
oregano
MOD DE PREPARARE: Spălăm pieptul de curcan și îl împărțim în două bucăți cât de cât egale. Facem o tăietură pe orizontală în fiecare bucată, dar fără să tăiem carnea de tot, astfel încât să obținem o bucată mai mare și mai subțire. Batem fiecare bucată cu ciocanul de șnițele. Condimentăm cu sare, piper și oregano pe ambele părți și lăsăm carnea la rece până terminăm umplutură. Brânza de vaci o zdrobim cu o furculiță, adăugăm cașcavalul ras și mărarul tăiat mărunt, apoi punem sare și piper după gust. Pregătim și feliile de bacon, eu am folosit câte 4 (erau mari) pentru fiecare bucată de carne. Împărțim umplutură în mod egal pe cele două bucăți. Luăm o bucată de carne și începem să rulăm strâns apoi o înfășurăm în bacon și putem să punem scobitori din loc în loc, ca să nu se desfacă la coacere. La fel procedam și cu cealalta bucată de carne. Preîncălzim cuptorul la 190 de grade, punem cele două rulouri într-un vas termorezistent, turnăm 1/2 ceașca de apă, dăm la cuptor pentru 40-45 de minute, până când baconul este bine rumenit.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: curcan rețetă rulada