„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
1 piept de curcan
2 vinete
600 gr roșii
6 linguri ulei
1 lingură unt
1/2 legătură pătrunjel
sare
piper
busuioc
Mod de preparare:
Speli vinetele, le cureți, le tai felii subțiri pe lungime, le presari cu sare și le lași să se scurgă. În acest timp, dezosezi pieptul de curcan, îl tai felii pe care le bați ca pentru șnitel. Ștergi apoi feliile de vinete și le prăjești în 4 linguri de ulei încins.
Presari peste fiecare felie de carne sare, piper și busuioc, așezi câte o felie prăjită de vânătă și le rulezi pe rând. Le prinzi cu scobitor și le prăjești în grăsimea lăsată de la vinete.
Când sunt gata le scoți într-un vas și le păstrezi calde până termini sosul.
Speli roșiile, le tai felii, le călești în uleiul rămas, adaugi untul, apoi sare, piper și busuioc după gust și lași pe foc încă 10 minute.
Masa este gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: retete retete delicioase rulouri de curcan cu vinete
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...