S-a demonstrat. Femeile cu posteriorul mare sunt mai inteligente și mai sănătoase
Se pare că un posterior mai mare nu arată doar bine, dar poate fi chiar benefic pentru tine și sănătatea ta, iar asta o spun chiar studiile.  

Un studiu (care a analizat date de la 16.000 de femei) realizat de Universitatea din Oxford a constatat că femeile cu fundul mai mare nu sunt doar mai inteligente, ci și extrem de rezistente la bolile cronice.

Profesorul Konstantinos Manolopoulos, cercetătorul principal al studiului și consultant onorific în endocrinologie la Spitalul Queen Elizabeth din Birmingham, a declarat: "Ideea că distribuția grăsimii corporale este importantă pentru sănătate este cunoscută de ceva timp. Cu toate acestea,  recent s-a demonstrat că grăsimea coapselor și o circumferință mare a șoldurilor promovează sănătatea; că o grăsime corporală mai mică este protectoare prin ea însăși".

 

Rezultatele studiului au indicat că femeile cu posteriorul mai mare tind să aibă niveluri mai scăzute de colesterol și glucoză și niveluri mai ridicate de grăsimi Omega 3 (care s-au dovedit a fi catalizatoare pentru dezvoltarea creierului). 


De asemenea, faptul de a avea un fund mare favorizează nivelurile de leptină în organismul feminin, care este un hormon responsabil cu reglarea greutății, și de dinopectină, un hormon cu beneficii antiinflamatorii, sănătoase pentru inimă și antidiabetice.

În plus, țesutul adipos al fundului reține particulele grase dăunătoare și previne bolile cardiovasculare.

Trebuie remarcat faptul că grăsimea de pe burtă, grăsimea din partea superioară a corpului și obezitatea - care nu trebuie confundată cu un posterior mai mare - nu sunt sănătoase și pot duce la o multitudine de probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabetul și colesterolul ridicat, potrivit yourtango.com

 

"Nu putem spune neapărat doar că trebuie să te simți confortabil așa cum ești", a declarat Dr. Tiffany Powell de la University of Texas Southwestern Medical Center din Dallas. "Trebuie să subliniem cu adevărat legătura directă dintre obezitate, factorii de risc și bolile cardiovasculare.  Trebuie să-i ajutăm pe oameni să înțeleagă că, în ciuda faptului că îți place cum arăți, dacă ești obez, ești în pericol. Pășim pe o linie fină pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă impactul obezității fără a-i face să se simtă prost în pielea lor."

 

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 sep, 10:01

Rețetă plăcintă cu dovleac. Simplu și gustos

Această rețetă de plăcintă cu dovleac este delicioasă...


Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”