Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Ingrediente:
Pentru marinada
400 g roșii cubulețe în suc propriu
1 lingură sos chili dulce
1 lingură muștar
1 lingură ketchup
2 linguri sos Worchestershire
2 linguri miere
2 linguri ulei
o ceapă roșie tocată mărunt
sare
piper
400 g piept de pui
Alte ingrediente:
250 g roșii cherry
1 ceapă roșie mică
½ castravete lung sau 2-3 castraveți mici
câteva frunze de busuioc proaspăt
1 lingură oțet din vin roșu
1 lingură ulei de măsline
sare
Mod de preparare:
Într-o tigaie punem uleiul și după ce s-a încins adăugăm ceapa tocată mărunt. Peste ceapă punem restul ingredientelor și lăsăm să fiarbă la foc mic până când sosul a scăzut. După ce s-a răcit, trebuie să îl facem pastă cu ajutorul unui blender.
Într-un bol așezăm pieptul de pui, tăiat fâșii, iar peste turnăm sosul preparat anterior. Amestecăm și îl băgăm la frigider pentru minim 1 oră.
După ce puiul a stat la marinat, îl scoatem și îl prăjim pe grătarul foarte bine încins. După ce s-a rumenit, îl transferăm în cuptor cu puțină apă deasupra (2-3 linguri) și îl lăsăm 8-10 minute la o temperatură de 200°C.
Între timp pregătim restul legumelor. Roșiile trebuie tăiate sferturi, castravetele cuburi și ceapa mărunt. Le așezăm într-un bol și le dregem cu oțet, ulei, sare și busuioc tocat mărunt. Peste legume, adăugăm carnea.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: pui marinat retete salata
Daniela Simulescu, astrolog DC...