Betty Salam, confesiuni despre viața de mamă și pauza luată în căsnicia cu soțul ei: „Sunt un copil cu copil”
INGREDIENTE:
5 ouă
2 cartofi mari
200 gr hamsii sărate
1 legătura ceapă verde
ulei, oțet
sare, piper
MOD DE PREPARARE: Fierbem ouăle tari, le curățăm și le tăiem cuburi. Cartofii îi fierbem în coajă, iar după ce se răcesc îi curățăm și îi tăiem. Curățăm hamsiile și le îndepărtăm capurile apoi le spălăm bine. Ceapa o tocăm rondele. Punem într-un castron toate ingredientele, adăugăm sare, piper, ulei și oțet, apoi amestecăm. Transferăm pe un platou. Dăm 10-15 minute la rece înainte să servim.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: hamsii ouă rețetă salata
Pentru trei zodii, se pare că...
Iată ce-ți rezervă astrele...
Roxana Radu, specialist în...