Pepe, nuntă atipică cu 300 de invitați: „E total altceva. Sinucidere din punct de vedere financiar”. Despre ce concept e vorba și cine va cânta la petrecere
Ingrediente:
300 gr piept de pui
1 morcov
1 măr
1 felie țelină rădăcină
3 linguri cu vârf maioneză
1-2 linguri lapte batut
30 gr branza cu mucegai albastru
sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui trebuie preparat la grătar sau fiert. Apoi se taie apoi cubulețe.
Maioneza trebuie amestecată cu brânz cu mucegai.
Țelina, morcovul și mărul se vor da prin răzătoare. Se adăugă peste cubulețele de pui și maioneza. Se condimentează cu sare și piper.
Restul de maioneză se amestecă cu lapte bătut și se toarnă deasupra.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mar morcov pui retete salata
Mariana Cojocaru vine cu...