Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Ingrediente:
300 gr piept de pui
1 morcov
1 măr
1 felie țelină rădăcină
3 linguri cu vârf maioneză
1-2 linguri lapte batut
30 gr branza cu mucegai albastru
sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui trebuie preparat la grătar sau fiert. Apoi se taie apoi cubulețe.
Maioneza trebuie amestecată cu brânz cu mucegai.
Țelina, morcovul și mărul se vor da prin răzătoare. Se adăugă peste cubulețele de pui și maioneza. Se condimentează cu sare și piper.
Restul de maioneză se amestecă cu lapte bătut și se toarnă deasupra.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mar morcov pui retete salata