Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Pentru a obține o salată de vară uperfectă, Monica Auslander Moreno, MS, RDN, fondatorul Essence Nutrition, spune că ar trebui să combinați cel puțin trei legume diferite, o proteină și o porție de grăsimi sănătoase, plus o mulțime de culori. " Nuanțele de portocalu, roșu și verde nu numai că arată apetisant, dar aduc și un plus de vitamine și minerale organismului.
Moskovitz observă că echilibrul și experimentarea merg mână în mână. „O salată de legume s-ar putea să pară o idee grozavă, dar probabil că nu te va ține sătul foarte mult timp”, spune ea. „Fii creativ cu salatele tale. Nu vă bazați doar pe legume crude. Adăugați câteva legume fierte sau marinate, cum ar fi dovleceii prăjiți și ciupercile marinate. Aromele vor face salata mai gustoasă. ”
Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vrei să prepari o salată de vară care să țină de foame:
Alegeți proteine pe bază de plante sau animală, cum ar fi naut, fasole, ouă, brânză feta și pește sau pui la grătar.
Încercați legume crude și gătite, cum ar fi broccoli la aburi, ardei, ceapă și porumb, diverse verdeațuri, cum ar fi varza, spanacul și rucola.
Adăugați grăsimi sănătoase, cum ar fi nuci, semințe, avocado sau un strop de ulei de măsline.
Nu vă sfiiți să adăugați și fructe precum mandarine, fructe de pădure sau pepene verde.
4 bucăți file de somon sălbatic din Alaska
Sare kosher și piper negru
2 linguri. oțet balsamic
2 lingurițe. ulei de masline
1 pct. roșii cherry înjumătățite
2 legături ceapă verde, tocate mărunt
50 grame migdale
1 salată verde
1 avocado, feliat
Mod de preparare
Încălziți cuptorul la 375 ° F. Condimentați somonul cu ½ linguriță fiecare sare și piper, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți-l timp de 10 până la 12 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați oțetul, uleiul și condimentați cu sare și piper. Adăugați roșiile, migdalele, verdeața și apoi avocado. Se servește cu somon.
Ingrediente
1 lingură nuci pecan
Baby spanac
30 grame . căpșuni înjumătățite
30 grame afine
1 roșie galbenă, tăiată cuburi
2 ridichii feliate
1 piept de pui fără piele, la grătar
1 lingură. brânza de capră sfărâmată
Dressing
capsuni
1 lingură. suc proaspăt de portocale
1 1/2 linguriță. otet de vin rosu
1/2 linguriță. coaja de portocala
1/2 linguriță. zahăr
2 linguri. iaurt grecesc degresat
1 vârf de sare kosher
Mod de preparare
Combinați toate ingredientele pentru dressing într-un blender sau robot de bucătărie și ametecați până la omogenizare.
Într-un castron mare, combinați spanacul, fructele de pădure, roșiile și ridichile. Stropiți cu dressing.
Împărțiți salata între 2 farfurii. Așezați jumătate de pui deasupra fiecărei salate. Se presară nucile pecanși brânza de capră.
Ingrediente
3 linguri. otet de vin rosu
2 linguri. ulei de masline
2 lingurițe. zahăr
Sare Kosher și piper
2 linguri. capere, scurse și tocate grosier
1 linguriță. oregano proaspăt tocat
300 gr roșii cherry, tăiate cuburi
3 Castraveți, tăiați în rondele groase de 1/4 in
1/2 ceapa rosie foarte mica, feliata subtire
1/3 c. măsline Kalamata fără sâmburi, înjumătățite
Brânză Feta, tăiată în cuburi mici, pentru servire
Mod de preparare
Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, zahărul și 1/4 linguriță de sare și piper. Se adaugă caperele și oregano.
Aranjați roșiile și castraveții pe un platou și împrăștiați ceapa și măslinele deasupra. Se pune sosul peste salată și se servește cu feta, dacă se dorește.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză capra greceasca rețetă salata somon spanac
Daniela Simulescu, astrolog DC...