Ce a pățit Andreea Bănică după ce s-a întors din vacanța în Dubai: „Să aveți grijă cu cardurile”
INGREDIENTE:
300 gr vinete coapte congelate
50 ml ulei de măsline
sare
3-4 căței de usturoi
zeamă de lămâie, după gust
1 legătură pătrunjel verde
150 gr măsline
7-8 roșii cherry
MOD DE PREPARARE: Dezghețăm vinetele și le scurgem bine. Dacă avem vinete proaspete le coacem, le scoatem miezul și le scurgem bine. Pe un fund de lemn punem vinetele scurse și cu un cuțit de lemn sau sticlă le tocăm mărunt. Punem vinetele într-un castron, adăugăm zeama de lămâie, apoi le frecăm cu uleiul de măsline. Adăugăm usturoiul tocat fin și omogenizăm. Presărăm deasupra pătrunjelul verde tăiat mărunt, măslinele și roșiile cherry tăiate în jumătăți sau sferturi. Păstrăm salata la rece până în momentul servirii.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: preparat rețetă salata de vinete
Daniela Simulescu a dezvăluit...