Ce a pățit Andreea Bănică după ce s-a întors din vacanța în Dubai: „Să aveți grijă cu cardurile”
INGREDIENTE:
1 kg cartofi
400g ardei copt (congelator)
1 ceapă roșie mare
5 castraveți acri
60g măsline fără sâmburi negre
60g măsline fără sâmburi verzi
2 linguri muștar
50ml ulei de măsline
piper
sare
MOD DE PREPARARE: Cartofii se pun la fiert cu coajă în apă cu sare. Când sunt fierți, se trec prin apă rece, se curăță și se taie bucăți părtate. Ceapa se curăță și se taie mărunt. Ardeii se lasă la dezghețat și apoi se taie pătrate mărunte. Castraveții se taie în bucăți mici. Într-un castron se pun cartofii, ceapa, ardeii copți, castraveții și măslinele. Se pune sare și piper și se amestecă. Într-un castron se amestecă muștarul cu uleiul de măsline. Se toarnă în castron și se omogenizează.
Se serveste rece.
Poftă Bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardei copt cartofi rețetă salata orientala
Daniela Simulescu a dezvăluit...