Babasha tună și fulgeră, după imaginile indecente cu el care au apărut pe internet. Artistul o amenință pe tânăra care a făcut videoclipul public: „Să te pregăteşti de ce este mai rău”
Știm cu toții că legumele sunt esențiale pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Dar, uneori, integrarea lor în dieta zilnică poate fi o provocare. Aici intervin salatele, oferindu-ne o soluție delicioasă și versatilă pentru a ne bucura de o varietate de nutrienți esențiali.
Salatele oferă o varietate de vitamine și minerale esențiale pentru o stare de bine generală. De la vitamina A, C și K, la folați, potasiu și magneziu, salatele contribuie la menținerea sănătății inimii, digestiei și a sistemului imunitar.
Fibrele din salate stimulează digestia, oferă sațietate și ajută la controlul glicemiei. Consumul regulat de salate a fost asociat cu un risc redus de boli cardiovasculare și contribuie la menținerea unei greutăți corporale optime.
Să mănânci legume și să-ți placă, nu e mereu ușor. Așadar, anghinarea și sparanghelul, deși pline de nutrienți, nu se regăsesc frecvent pe mesele românilor. Cu toate acestea, Mihaela Bilic ne încurajează să încercăm aceste legume, datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății. Data viitoare când vedeți anghinare sau sparanghel în meniul unui restaurant, nu ezitați să le încercați!
„Salată de anghinare. Să mănânci legume și să-ți și placă, nu e ușor. Mamele noastre nu au fost obișnuite să gătească anghinare și sparanghel și mulți dintre noi, probabil, nici n-au mâncat vreodată. Ca să înveți să-ți placă gustul anumitor legume ai nevoie de un pic de practică.
Pentru sănătatea voastră vă recomand să comandați anghinare și sparanghel ori de câte ori le găsiți în meniul unui restaurant.
Sunt șanse mari să fie gătite corect, iar microbiomul o să vă mulțumească. Sunt legume cu efect prebiotic, adică hrănesc bacteriile benefice din intestin! De dragul lor merită încercat, sper să vă placă!
P. S. Nici nu știam că anghinarea poate fi consumată crudă, în salată”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.
Te-ar putea interesa și: Ce semnifică codul imprimat pe ouă. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat ce înseamnă fiecare cifră, dar și ce să alegem dintre oul BIO și cel cu Omega 3
Vezi această postare pe Instagram
Anghinarea și sparanghelul sunt două legume bogate în nutrienți și cu multiple beneficii pentru sănătate. Ambele conțin fibre, vitamine și minerale esențiale, oferind o digestie optimă, un sistem imunitar puternic și o stare generală de bine.
Anghinarea se remarcă prin proprietățile sale hepatoprotectoare, ajutând la detoxifierea ficatului și la reducerea colesterolului. De asemenea, are efecte antiinflamatoare și poate contribui la prevenirea cancerului.
Sparanghelul este cunoscut pentru proprietățile sale diuretice, favorizând eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, contribuie la menținerea sănătății inimii, reduce tensiunea arterială și previne formarea pietrelor la rinichi.
Consumul regulat de anghinare și sparanghel este recomandat pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Anca Hâncu, doctor în...