Șapte alimente care îți distrug frumusețea și tinerețea. Nu le mai mânca
Data publicării:
Care sunt produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea. Ar trebui excluse din regim. Dacă nu poți renunța la ele, limitează consumul.

Medicii spun că produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea, afectează și sănătatea, de aceea trebuie să ai grijă ce pui în farfurie. 

Măștile, cremele, scrub-urile, loțiunile și alte zeci de produse cosmetice nu te vor ajuta dacă nu mănânci corect. Acnee, riduri, pete și tot felul de iritații pe ten pot fi rezultatul regimului alimentar incorect.

Ești ceea ce mănânci și asta este adevărat. Prin urmare, ar trebui să-ți analizezi dieta și să o corectezi. În primul rând, scapă de produsele alimentare care îți distrug frumusețea și tinerețea.

1. Cafea. Pentru a începe bine ziua, ai nevoie de o ceașcă de cafea. Această băutură stimulează hipofiza (glanda pituitară), ceea ce determină producerea de cortizol, un hormon al stresului. Acesta duce la creșterea rapidă în greutate în zona abdomenului, accelerează procesul de îmbătrânire și subțiază pielea.

Cortizolul crește și nivelul de anxietate. Așa că treci de la cafea la ceai, cât mai curând posibil. De exemplu, ceaiul verde și ceaiul matcha sunt gustoase și revigorante.

2. Alcool. Alcoolul deshidratează organismul și duce la apariția ridurilor sub ochi, deoarece pielea din acea zonă este foarte delicată și reacționează puternic la deshidratare. Dacă consumi alcool, nu uita să bei apă.  

3. Produsele lactate și laptele. Multe persoane au intoleranță la lactoză, care provoacă dureri abdominale, diaree și gaze intestinale. Persoanele cu intoleranță la lactoză dezvoltă acnee, după ce consumă produse lactate. În plus, laptele de vacă conține hormoni care destabilizează fondul hormonal al organismului, ceea ce duce la apariția coșurilor pe față. Încearcă să consumi lapte fără lactoză sau lapte vegetal, cum ar fi cel din soia, cocos sau migdale.

4. Zahăr. Dependența de zahăr și de alimentele bogate în zahăr duce la scăderea colagenului și a elastinei. Pielea devine rigidă, se lasă și își pierde elasticitatea naturală. Nici măcar iaurturile naturale nu sunt suficient de sănătoase dacă conțin îndulcitori artificiali. Alege iaurturi fără aditivi și adăugă nuci, fructe, fructe uscate și cereale.  

Citește continuarea pe dcmedical.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: alimente  pericol  sănătate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel