Serena Williams, DIETĂ. Ce mănâncă sportiva înainte de meciuri
Data publicării:
Serena Williams are un motto simplu în privința alimentației: mănâncă pentru a trăi.

Serena Williams, cea mai titrată jucătoare de tenis a lumii, cu 23 de titluri de Grand Slam, a dezvăluit dieta cu care nu doar că se ține în formă, dar a și făcut performanță ani la rând. De altfel, motto-ul acesteia este unul simplu: mănâncă pentru a trăi. Filozofia ei este de a vedea mâncarea ca pe o completare, nu ca pe viața ei, a declarat fostul lider mondial pentru Women's Health.

Care este meniul zilnic al Serenei Williams


Jucătoarea susține că mâncarea este pentru ea, doar cu scopul de a supraviețui, acesta fiind și motto-ul său. Meniul zilnic al sportivei următorul.

Mic dejun. Chiar dacă îi place să țină o dietă bazată pe plante, Serena mănâncă ocazional ouă dimineața. Dar ea nu este o persoană care să ia foarte mult micul dejun.

"De multe ori nu pregătesc micul dejun pentru că pur și simplu uit sau pentru că alerg să o pregătesc pe Olympia (n.r. fiica sa)", spune ea. "Și apoi mă duc să mă antrenez". Serena preferă să aștepte până când îi este foame pentru a lua prima masă. Iar pentru ea, asta nu este de obicei decât mai târziu în cursul zilei. "Când mă dau jos din pat, pur și simplu nu mi-e foame".

Prânz. Depinde de ceea ce are chef în ziua respectivă, dar masa ei de la mijlocul zilei include de obicei verdețuri și proteine. Ceea ce nu se va găsi niciodată în farfuria sa sunt avocado și carnea de vită, pentru simplu motiv că nu îi plac. 

Cina este în funcție de preferințele celor din familie, de cele mai multe ori, însă se mai inspiră și de pe social media. 

Cât privește perioada competițională, meniul său se rezumă la o masă bogată în carbohidrați. "Singurul moment în care mănânc paste este atunci când joc/mă antrenez. De obicei, nu mă veți vedea niciodată mâncând paste altfel. Pentru că simt că a trebuit să le mănânc atât de des în cariera mea. E ca și cum nu aș vrea să mai văd niciodată paste", a afirmat Serena, mai în glumă. 

Citește continuarea pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Diete
Tagurile articolului: dietă  meniu  serena williams  sport  tenis 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel