Singurul preparat pe care trebuie să-l mănânci pentru a scăpa de mahmureală, după noaptea de Revelion. Anca Hâncu: „Pentru a ne rehidrata” / VIDEO
Data publicării:
Există mai multe metode prin care poți scăpa de starea neplăcută de mahmureală, iar noi îți vom dezvălui două dintre ele. 

Petrecerea dintre ani a trecut, iar extrem de multe persoane au stat pe ringul de dans până în zorii zilei, pentru a petrece cât mai mult alături de cei dragi și pentru a se încărca cât mai pozitiv pentru provocările ce bat la ușă în 2024. Totuși, există posibilitatea ca în prima zi din an foarte multe persoane să se simtă mahmure, fi din cauza oboselii, fie din cauza faptului că au abuzat într-o proporție sau alta de băuturile alcoolice. Astfel, invitată în cadrul emisiunii  Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, Dr. Anca Hâncu ne-a dezvăluit care este singurul aliment potrivit să-ți vindece aceste stări neplăcute și potrivit, astfel, pentru a fi pe masa tuturor oamenilor pe ziua de 1 ianuarie.

„Pentru a ne reface, o ciorbă cu probiotice, cu varză, o ciorbă acră, cu borș ar fi foarte potrivită, pentru a ne rehidrata, pentru a ne readuce din nou mineralele de care avem nevoie și pentru a reface flora microbiană.”, a declarat Anca Hâncu, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Te-ar putea interesa și: Ce trebuie să facem pe 1 ianuarie, de Sfântul Vasile. Părintele Vasile Ioana, despre semnificația acestei sărbători importante / VIDEO

Carmen Brumă, rețetă de salată antimahmureală

Nici Carmen Brumă nu a trecut cu vederea acest subiect de interes pentru multe persoane, motiv pentru care nutriționistul a dezvăluit o rețetă de salată care te poate „salva” din fața acestor stări neplăcute. Pe lângă faptul că te poate înviora complet, ea este și foarte sățioasă și potrivită pentru a înlocui o cină sau un prânz copios. De asemenea, dacă îți propui să o mai consumi și pe viitor, nu este necesar să o prepari pe loc, ci o poți face cu o seară înainte de a merge la respectiva petrecere, întrucât ea se depozitează foarte bine la frigider. 

„Am astăzi o rețetă antimahmureală, în cazul în care aveți nevoie pentru această perioadă. Se fierb 2-3 cartofi mari, pentru conținutul de amidon și vitamine, care ajută organismul să metabolizeze alcoolul. Adăugăm și două ouă fierte, care conțin, printre altele, acizi grași și omega 3. Punem și castraveți murați, remediul tradițional foarte eficient, care ajută la reducerea bacteriilor din intestin afectate de alcool, dar ajută și la diminuarea senzației de greață. Adăugăm și ciuperci, o mână de nuci, pentru aportul de magneziu, câteva pufuri de ulei de măsline, sare după gust și frunze de busuioc pentru aromă. Salata poate fi preparată din timp și depozitată la rece în caserolă. O puteți consuma a doua zi după o petrecere la care ați consumat mai mult alcool. Ajută la neutralizarea efectelor neplăcute ale alcoolului și vă dă o stare de bine.”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum scăpăm de mahmureală, după Revelion. Medicul Tudor Ciuhodaru: "Sunt două legume care ne pot face foarte bine”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel