Ce a primit Mihai Bendeac, după ce a comandat de pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cumpărături online: „Erau definiția sărăciei”
INGREDIENTE:
600 gr de cartofi fierți (5 cartofi);
150 gr de salam;
100 gr de cașcaval;
1 lingură de făină;
2 ouă;
verdeață – după gust;
sare și piper negru – după gust.
MOD DE PREPARARE: Dați prin răzătoarea mare cartofii, salamul și cașcavalul. Le amestecați într-un vas împreună cu ouăle, făina, sarea, piperul negru și verdeața tocată. Din compoziția obținută formați șnițelele, cu mâinile umede, apoi le treceți prin făină sau pesmet. Înfierbântați tigaia cu ulei și prăjiți șnițelele la foc mediu, până se rumenesc pe ambele părți.
Le puteți servi la mic dejun și gustare sau ca garnitură la cină și prânz.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă snitele de cartofi