Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
INGREDIENTE:
500 g ananas bucăți
3 linguri sirop de mentă
1 lingură frunze proaspete de mentă
100 ml apă
100 g zahăr tos fin
MOD DE PREPARARE: Scurgem bucățile de ananas și le punem într-un vas. Adăugăm apa, siropul și frunzele de mentă și le pasăm cu un blender până obținem un piure fin.Trecem prin sită piureul obținut, în acest fel eliminam fibrele atoase ale ananasului. Amestecam piureul cu zahărul și il pasăm din nou cu blenderul pana cand zaharul se dizolva in totalitate (cca 2-3 minute). Punem compozitia sorbetului in masina de inghetata (vasul masinii trebuie pus in congelator cu cel putin 12 ore inainte de prepararea sorbetului). Actionam masina pentru cca 30 minute sau pana obtinem un sorbet cu o consistenta cremoasa. Sorbetul se serveste imediat sau se poate pune intr-un vas metalic in congelator sa se mai intareasca putin (cca 30 minute). In cazul in care nu avem masina de facut inghetata, punem compozitia sorbetului de ananas intr-un vas metalic si il bagam in congelator. Dupa 30 de minute scoatem vasul din congelator si mixam sorbetul cca 1 minut la viteza maxima. Continuam sa il mixam din 30 in 30 de minute timp de 3 ore.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă sorbet de ananas si menta
Daniela Simulescu, astrolog DC...