Știai că poți să naști în funcție de ce zodie vrei să fie copilul tău? Iată ce spune un medic din România: Da, e posibil și facem asta
Data publicării:
Unii părinți își doresc ca copilul lor să se nască sub o anumită zodie din mai multe motive.

Mulți oameni consideră că zodia sub care se naște o persoană poate influența personalitatea, comportamentul și destinul acesteia. Părinții care cred în astrologie ar putea dori ca bebelușul lor să fie asociat cu trăsături considerate pozitive într-o anumită zodie – de exemplu, curajul Berbecului, loialitatea Leului sau creativitatea Peștilor.

 

Unii părinți aleg o anumită zodie pentru copilul lor bazându-se pe compatibilitatea astrologică între membrii familiei. De exemplu, dacă ambii părinți sunt din zodii care se presupune că se înțeleg bine cu o anumită zodie, ar putea dori ca și copilul să aibă o zodie compatibilă cu ei.

 

În anumite culturi, astrologia are un rol important în viața de zi cu zi. Zodia poate fi considerată un factor esențial în decizii precum cariera, relațiile sau chiar sănătatea. Părinții din astfel de medii culturale pot considera că alegerea unei zodii potrivite pentru copilul lor îi va aduce un avantaj în viață.

 

Unii părinți pot crede că o anumită zodie aduce mai mult noroc sau succes în viață. De exemplu, există zodii despre care se spune că au o înclinație naturală spre succes financiar, sănătate bună sau relații armonioase. Părinții care cred în astfel de superstiții ar putea încerca să planifice nașterea copilului lor pentru a-i asigura un viitor favorabil.

 

În era digitală, influența astrologiei este amplificată de rețelele sociale, revistele și site-urile care promovează horoscopul. Aceasta poate determina unii părinți să fie mai atenți la zodiile copiilor lor, bazându-se pe tendințe populare sau pe personalități celebre asociate cu anumite zodii.

 

 

Mai multe aflăm de la Dr. Alice Barbu, medic specialist obstetrică-ginecologie la SANADOR.

 

Românii planifică nașterea în funcție de semnul zodiacal

 

 

Întrebată dacă există cupluri care aleg fertilizarea in vitro pentru ca micuțul să se nască într-o anumită zodie, dr. Alice Barbu a confirmat că sunt astfel de cupluri, menționând că unele paciente își doresc să nască după ora 00:00 pentru ca bebelușii să aibă un anumit semn zodiacal.

„Sunt cupluri care pornesc acest proces astfel încât micuțul să se nască într-o anumită zodie?”, a întrebat Val Vâlcu.

„Da, bineînțeles. Sunt... Și inclusiv la naștere am avut paciente care și-au dorit să nască după 00:00 ca să aibă un anumit semn zodiacal sau să treacă în zodia următoare. Și se poate realiza.”, a spus dr. Alice Barbu la interviurile DC News și DC Medical. 

 

Poate fi selectat sexul copilului?

 

Întrebată dacă sexul viitorului copil poate fi selectat în momentul alegerii embrionilor, dr. Alice Barbu a răspuns că, deși ar fi posibil prin analiză genetică, acest lucru nu este considerat etic. Aceasta a explicat că există discuții la nivel global despre tehnicile de selecție, dar acestea se concentrează mai mult pe calitatea embrionilor, nu pe sex.

„Nu e posibil ca în momentul în care sunt selectați embrionii să fie selectat și sexul viitorului copil?”, a întrebat Val Vâlcu.

„Ar fi posibil printr-o analiză genetică, însă nu este etic. Încă sunt discuții, la nivel global, despre tehnici de lecție, dar mai mult raportate la calitatea embrionilor.”, a spus dr. Alice Barbu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Sanatate



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel