Stilul vestimentar caracteristic femeii Leu. Astrolog Daniela Simulescu: „Este în stare să își pune orice, oricum”/ EXCLUSIV
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este stilul vestimentar caracteristic femeii ”Leu” sau celor cu ascendent în Leu. 

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, astrolog DC News, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul noi ediții a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit care este stilul vestimentar definitoriu al femeilor ”Leu”. Explicațiile Danielei Simulescu se referă atât la nativele din zodia Leu, cât și la femeile care au ascendentul în zodia Leu. 

Stilul vestimentar caracteristic femeii Rac. Astrolog Daniela Simulescu: „La ele totul este pe finețe”/ EXCLUSIV

Stilul vestimentar caracteristic femeii Leu

Femeia ”Leu” tinde către lux și opulență, de aceea este ușor de remarcat în societate. Așadar, foarte des o vom vedea purtând ținute elegante, extrem de feminine, din materiale de calitate, accesorizate îndeosebi cu bijuterii supradimensionate și prețioase, pășind încrezătoare în forțele proprii.

Stilul vestimentar caracteristic femeii Gemeni. Astrolog Daniela Simulescu: „Ele știu foarte bine să experimenteze”/ EXCLUSIV

”Fericiții anului. Venus retrogradează în semnul Leului. Anul acesta m-aș bucura să aflu că v-ați schimbat garderoba, ieșiți din relații toxice, vă vopsiți, urmați un curs de make-up, învățați tot felul de lucruri despre culori. Leul este semnul care face trecerea de la semnul Racului la semnul Fecioarei. În semnul Racului, sămânța prinde rădăcină, deci avem nevoie de siguranță, iar pe semnul Fecioarei recoltăm ce a ieșit de acolo. Pe semnul Leului crește și înflorește. Femeile cu marcaj de Leu au nevoie să fie văzute. Sunt în stare să își pune orice, oricum. În momentul în care intră într-o cameră, ele trecuie să fie primele văzute. În sezonul Leului crește floarea și primește lumină de la Soare. Așa și femeile cu Venus în Leu, ele trebuie să fie văzute. Leul este guvernat de Soare, iar soarele vrea căldură, lumină, aplauze, vrea tot timpul să fie văzută acolo. Ele pun accent pe bijuterii.

Femeia cu marcaj de Leu nu poate purta orice. Ea trebuie să poarte acea bluziță, acea rochie, pentru că, dacă nu se simte ea în plenitudine, în lumină, în căldură, nu se simte bine. Ea trebuie să creeze ceva prin propria ființă. Femeia cu marcaj în Leu ține foarte mult la brand. Nu neapărat la brand de pe etichetă, ci și la ăla personal. Femeile cu energie în Leu, când exagerează cu ținuta sau când pun prea mult preț pe calitate.Ele țin la brand, țin la etichetă. Ele se simte integrate, plăcute, iubite, dacă sunt admirate. Eu când vorbesc de femeia cu Venus în Leu, mă gândesc la o actriță, la Cleopatra, la bijuterii, la o rochie pompoasă, coafură. Femeile cu Venus în Leu sau cu ascendent în Leu trebuie să aibă o coamă, Și părul, dacă l-au tuns scurt, trebuie să arate într-un fel, trebuie să iasă puțin în evidență. La ele se manifestă foarte mult partea asta narcisică. În general, oamenii nu prea au partea aceasta narcisică și ar trebui să învețe de la voi, nu să vă critice.  Trebuie să vp prețuiți și să se vadă acest lucru pe voi. ”, a spus Daniela Simulescu. 

Stilul vestimentar caracteristic femeii Taur. Astrolog Daniela Simulescu: „Pune foarte mult preț pe calitate, dar și pe culori”/ EXCLUSIV

Stilul vestimentar caracteristic femeii Berbec. Astrolog Daniela Simulescu: „Au o doză ludică în înfățișare”/ EXCLUSIV

Data: 03 Martie 2023, 14:20
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   daniela simulescu  modă  stil 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...