Sucul pe care îl poți face acasă din doar 2 ingrediente pentru creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Se iau 2-3 linguriţe pe zi”
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru 100 de boli. Ai nevoie de doar două ingrediente pentru a-ți crește imunitatea.

Cu schimbările frecvente ale temperaturilor care caracterizează această perioadă, ba frig, ba cald, mulți oameni se confruntă cu riscul de a dezvolta stări de gripă și răceală. Însă, o soluție la îndemână poate face diferența pentru sistemul nostru imunitar. Un amestec format din două ingrediente poate ajuta la creșterea imunității.

Amestecul din două ingrediente care ajută la creşterea imunităţii

Lămâia cu miere este un remediu popular folosit pentru tratarea gripei și răcelii. Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C, care întărește sistemul imunitar și ajuta la vindecarea mai rapidă a răcelii. Potrivit bioenenergoterapeutului Lidia Fecioru, acest remediu poate fi eficient și în prevenirea și combaterea diverselor afecțiuni, precum infecțiile urinare sau alți factori care pun la încercare sistemul imunitar.

„Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție, e bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”, potrivit antena3.ro.

Te-ar putea interesa și: Condimentul din bucătărie care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"

Mod de preparare

Modul de preparare este simplu: se fierbe o lămâie în coajă timp de 10 minute, apoi se taie pe jumătate, iar sucul fiert se amestecă cu 200 de grame de miere. Acest amestec se păstrează într-un borcan, iar doza recomandată este de 2-3 lingurițe pe zi.                                       

„Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere. Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi. Borcănelul este doza noastră de tratament”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Băutura cu care să îți începi dimineața, pentru a avea o viață sănătoasă. Lidia Fecioru: Cura de tratament se face cam o lună de zile. Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier”

Persoanele care suferă de diabet pot prepara sucul de lămâie fiert cu îndulcitor

Pentru persoanele care suferă de diabet, bioenergoterapeutul recomandă înlocuirea mierii cu un îndulcitor. Sucul de lămâie fiert este ideal pentru a-ți crește imunitatea și poate fi benefic chiar și pentru afecțiuni precum angina sau bronșita.

„În cazul persoanelor care suferă de diabet şi nu pot consuma miere, acest suc de lămâie fiert se poate amesteca cu îndulcitor. Sucul acesta este o doză de imunitate. El se poate consuma şi atunci când avem un început de angină sau de broșită, încă de la primele stadii”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”. 

Te-ar putea interesa și: Cum să ne eliberăm de stresul de la muncă. Sfaturile Lidiei Fecioru: „Trebuie să ne concentrăm asupra unui lucru”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Sanatate


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel