Părinții lui TJ Miles au răbufnit în direct: „Ana Pal are istorie de agresiuni. I-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu în sezonul ei”
Ingrediente:
400 gr dovleac
2 cepe
2 cartofi
1 morcov
1 păstârnac
1 ceașcă de lapte de cocos
sare
piper
boia iute
ulei
Mod de preparare:
Dovleacul și ceapa vor fi curățate. Tai dovleacul cubulețe și ceapa mărunt și le călești în aproximativ 10 minute, apoi adaugi o ceașcă de apă și lași să se înăbușe 15-20 de minute.
Cureți cartofii, morcovul, păstârnacul, le tai cuburi și le pui la fiert într-o oală cu apă cât să le acopere. Adaugi dovleacul cu ceapa călite și le fierbi împreună până ce toate sunt bine pătrunse.
Pasezi apoi totul, dacă e nevoie subțiezi supa cu lapte și potrivești de sare, piper și boia. După gust, merge și cu pătrunjel.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovleac retete supa crema
Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...