Bogdan Medvedi și Anișoara Cojocaru i-au cucerit pe jurații de la Vocea României. Tânăra a avut parte de o surpriză imensă
Ingrediente:
5 ardei kapia copți
3 roșii
6 căței de usturoi
1 ceapă roșie
1 vânătă coaptă
3 căni de apă
1 linguriță oțet
3 linguri ulei de măsline
sare, piper negru
Ulei de anșoa
4 fileuri de anșoa
2 căței mari de usturoi
3-4 linguri ulei de măsline
3 fire pătrunjel tocat fin
Mod de preparare:
Ardeii și vinetele se coc în coajă, în cuptor sau pe jar. Trebuie să îi curățați de coajă și de semințe. Păstrați sucul de la ardeii copți.
Veți tăia roțiile în patru și le veți așeza într-o tava termorezistenta cu taietura în sus. Se presară peste ele usturoiul tăiat felii și ceapa.
Stropiți cu uleiul de măsline. Se coc la 180C timp de 30 minute, amestecând din când în când.
După ce au trecut cele 30 de minute, se toarna tot continutul tăvii într-o oală și se adaugă ardeii copți taiati bucăți mari, sucul de la ei și vânăta. Acoperiți totul cu 1.5 l apă și condimentați cu sare și piper. Lăsați pe foc 10 minute.
Mixați supa cu ajutorul unui blender vertical.
Pentru uleiul de anșoa. Într-un mojar striviți fileurile de anșoa și usturoiul pana obțineți o pastă. Adaugati treptat uleiul, iar la final pătrunjelul tocat. Stropiți supa cu ulei de anșoa.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: coapte legume supa crema
Mi-Th Influencer, emisiunea...
Iată ce-ți rezervă astrele...