„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
Pentru supă ai nevoie de
4-5 buchețele de conopidă
1 ceapă
1 morcov
1 mână de fasole verde congelată
2 gogoșari
1 rădăcină pătrunjel
100 g unt
150 g smântână
1 legătură pătrunjel
sare
piper
Pentru frigănele ai nevoie de
4 felii de pâine de o zi
2 ouă
sare
ulei
Mod de preparare:
1. Cureți ceapa, morcovul, 2 gogoșari și rădăcina de pătrunjel, le tai bucăți mai mari și le pui la fiert în apă cât să le acopere.
2. Când dă în clocot adaugi și buchețelele de conopidă și fasolea verde, presari un praf de sare și lași să fiarbă foarte bine.
3. Apoi le pasezi cu tot cu zeamă, amesteci crema de legume cu untul și smântâna și mai dai într-un clocot. Presari verdeața tocată și potrivești de sare.
4. Bați ouăle cu un praf de sare, treci fiecare felie de pâine prin ouăle bătute și le prăjești în ulei încins.
Masa este gata. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: friganele legume retete supa crema
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...