Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
1 kg dovlecei
1 ardei gras
1 cană lapte
2 linguri făină
1 legătură mărar
1 linguriță boia dulce
ulei
sare
Mod de preparare:
Dovleceii trebuie să îi spălați bine și să îi dați pe răzătoarea mare. După aceea îi puneți la fiert într- oala cu apă cât să îi acopere.
Ardeiul trebuie tocat mărunt și adăugat peste dovlecei. Lăsați la foc mic.
Puneți laptele la fiert, împreună cu făina. Peste adăugați și puțină apă, iar după ce a început să se îngroașe adăugați ulei și boia.
Această compoziție trebuie să o adăugați în supă. Potriviți de sare și după ce a dat în clocot, supa este gata. La final adăugați mărarul tocat.
O puteți servi cu smântână sau iaurt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecei retete supa
Daniela Simulescu, astrolog DC...