Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
125 gr linte roșie
25 gr bulgur mare
1 ceapă medie
1 cățel de usturoi
1 lingură pastă de ardei
1 linguriță boia dulce
1 linguriță mentă uscată
2 roșii din conservă
2 linguri suc de roșii
2 linguri de ulei
sare
Mod de preparare:
Lintea trebuie spălată foarte bine până când apa este curată.
Într-o tigaie încingem uleiul și punem ceapa. Peste 2-3 minute adăugăm usturoiul pentru încă 1 minut. Se adaugă și usturoiul strivit și menta.
Se adaugă lintea, roșiile strivite și 1 l de apă. Se aduce la fierbere. Se pune capacul ușor întredeschis și se fierbe 20 de minute.
Se pune apoi bulgurul și sare și se mai lasă 10 minute.
Serviți supa cu crutoane rustice și sferturi de lămâie.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: linte retete supa
Daniela Simulescu, astrolog DC...