Oana Roman, revoltată după ce a testat cel mai scump sendviș din România. Prețul a stârnit o reacție acidă din partea vedetei
INGREDIENTE:
-4 ouă
-8 căței de usturoi
-1 linguriță de boia dulce.
-apă
-100 g șuncă feliată (opțional)
-ulei de măsline extra virgin
-sare
MOD DE PREPARARE: Cojiți usturoiul și tăiați-l în felii. Într-un vas se toarnă puțin ulei de măsline (suficient încât să acopere doar fundul vasului), se pune la foc mediu și se prăjește până când începe să se rumenească, va dura doar 3-4 minute. Tăiați șunca în fâșii și puneți-o în tigaia în care aţi prăjit usturoiul, apoi adăugaţi boia de ardei dulce. Adăugaţi apa şi lăsaţi să fiarbă timp de 15 minute. Adăugaţi sare, după gust, apoi adăugaţi şi ouăle. Mai lăsaţi cinci minute să fiarbă, după care puteţi opri focul. Puteţi adăuga puţin pătrunjel, pentru decor.
POFTĂ BUNĂ!
Supa de usturoi are numeroase beneficii pentru sănătată. Iată câteva dintre ele:
-Are calități antibiotice și antiinflamatorii
-Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui
-Îmbunătăţeşte memoria
-Facilitează digestia
-Este un medicament natural excelent
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: beneficii rețetă sănătate supa de usturoi