Sylvia Sîrbu, sfaturi pentru femeile care au complexe. Profa de Zen explică cum putem scăpa de ele: ”Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale”
Data publicării:
Sylvia Sîrbu, numită și Profa de Zen, le-a oferit femeilor o lecție gratuită pentru încrederea de sine. 

 În urmă cu ani buni, Sylvia Sîrbu urca pe cele mai mari scene din România cu trupa ASIA. A fost din nou în centrul atenției când a divorțat de Andrei Ștefănescu. De o bună perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor, iar acum vedeta și-a descoperit o nouă pasiune, astfel că a devenit antrenoare de yoga.

Sylvia Sîrbu, sfaturi pentru femeile care au complexe

Într-un interviu recent, Sylvia a dezvăluit o nouă lecție importantă pentru femei. Mai exact Profa de Zen susține că femeile nu trebuie să uite puterea pe care o dețin și să aibă întotdeauna încredere în ele. 

“Noi femeile suntem foarte puternice, avem o forță interioară fantastică. Doar că am uitat că avem această putere. Suntem deconectate de energia noastră feminină, de energia noastră sexuală, de pântecul nostru. Femeia, când are greutăți în viață, începe să aibă probleme la nivelul pântecului.

Apar tot felul de fibroame, chisturi, probleme hormonale. Trebui să acordăm mai multă atenție corpului nostru, energiei noastre feminine, senzuale. Acum punem pe noi haine de firmă și ne machiem într-un anumit fel. Nu asta contează. Energia feminină vine din interior, din felul în care te miști, din felul în care vorbești. Trebuie să fii conectată cu tine, de acolo vine încrederea și siguranța”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

„Nu trebuie să-ți faci 1000 de operații estetice ca să fii o femeie care captează atenția”

Sylvia Sîrbu susține că invidia este unul dintre cele mai nocive lucruri, iar cele mai rele sunt femeile între ele. 

“O femeie care are încredere în ea, cu siguranță va lăsa o impresie bună celor din jur. Nu trebuie să fii frumusețea pământului, nu trebuie să-ți faci 1000 de operații estetice ca să fii o femeie care captează atenția. În același timp, noi femeile suntem mai puternice atunci când suntem conectate una cu cealaltă. În ziua de astăzi, femeile sunt rele.

Ne bârfim mult, există invidie, prieteniile nu mai sunt ca pe vremuri. În momentul în care avem curajul să ne dăm măștile jos, foarte multe femei rămân șocate.Indiferent de statutul pe care îl ai, la baza avem aceleași frici și nesiguranțe. Câte femei superbe nu sunt, care nu au încredere în ele? Atunci când ne arătăm așa cum suntem, se crează legături incredibile. Automat, puterea crește”, a mai spus Profa de Zen.

Sylvia Sîrbu;  “Trebuie să îți recâștigi puterea și să ai încredere în tine”

“Trebuie să ne aducem aminte că unde sunt multe femei, puterea noastră crește. Trebuie să ne recâștigăm puterea noastră interioară. Să conștientizăm ce există în interiorul nostru. Până la urmă, noi suntem cele care dau viață, iar acest lucru este incredibil. Ca femeie, trebuie să ai mai multă încredere în tine.

Înainte de Hristos, se mergea mult pe matriarhat, erau venerate zeițele fertilității. Femeia avea un rol extrem de important în societate. De când au apărut religiile monoteiste, nu înțeleg de ce cele mai importante personaje trebuie să fie bărbați. Rolul nostru s-a diminuat considerabil. Noi creștinii, în subconștientul colectiv avem anumite prejudecăți. Cum ni s-a spus că Eva a fost personajul slab care l-a ademenit pe Adam să muște din măr.

Practic, din cauza Evei zic ei că s-a distrus paradisul. Oricum, se spune că Eva nu era foarte importantă, că era făcută din coasta lui Adam. Se merge cu această preconcepție colectivă, pe care nu o realizăm uneori. De-a lungul istoriei, femeile au fost subestimate și există misoginism și în ziua de azi. Pe de altă parte, există și feminism toxic și exagerat, care nici acesta nu e bun”, a mai adăugat Sylvia Sîrbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului:   complexe  femei  lectii  sylvia sirbu 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel