Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Ingrediente:
1 ceașcă couscous
2 roșii
4 cepe verzi
2 legături pătrunjel
3 linguri ulei măsline
3 linguri suc lamaie
sare
piper
Mod de preparare:
Turnați apă fierbinte peste coucous, circa 1 ceașcă, cât să fie perfect acoperit și lăsați să stea 5 minute, până se absoarbe tot lichidul.
Adăugați 1 lingură de ulei și amestecați cu o furculiță până se desface bob cu bob.
Roșiile vor fi tăiate în două și curățate de partea cu semințe. Tocați roșia mărunt, la fel și ceapa și pătrunjelul. Le puneți peste couscous, turnați restul de ulei și sucul de lămâie. Condimentați cu sare și lămâie și amestecați bine.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: couscous legume retete salata tabbouleh
Daniela Simulescu, astrolog DC...