Horoscop 25 noiembrie - 1 decembrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Daniela Simulescu a dezvăluit...
Ingrediente:
5 ouă
5 linguri făină
5 linguri zahăr,
1 pliculeț cu zahăr vanilat
puțină coajă de portocale
1 pliculeț de gelatină
fructe: căpșune, mure, zmeură sau banane
Cum procedezi:
Bați albușurile până se formează o spumă tare, care nu mai cade de pe tel. Gălbenușurile le freci bine cu zahăr și adaugi făină în ploaie. Acesteci încet, să se încorporeze bine făina și să nu se formeze cocoloașe. Adaugi albușurile și amesteci în continuare. Nu uita să pui și mirodenii (zahor vanilat sau coajă de portocale).
Unge o tavă de tartă cu unt sau margarină și torni compoziția. Poți folosi și o cratiță dacă nu ai o tavă specială de tartă. Lași să se coacă 40 de minute la cuptor. Niciodată să nu deschizi cuptorul mai devreme de 15-20 de minute pentru că o să se lase compoziția.
Între timp prepari o budincă de vanilie cu 1/2 l lapte. Poți folosi și creme sub formă de praf care se găsesc în comerț, pe care le prepari tot cu lapte. Când blatul este gata, pui peste el budinca răcită. Peste stratul de budincă, așezi fructele (dezghețate la temperatura frigiderului) pe care le-ai ales pentru tartă.
În funcție de timp și imaginație poți să faci chiar și anumite aranjamente, în funcție de culori, mărime. Pregătești gelatina după instrucțiunile care sunt menționate pe pachet. O torni fierbinte peste fructe, de la margine către mijloc.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: prajituri rețetă retete delicioase tarta cu fructe
Daniela Simulescu a dezvăluit...