Testul simplu care arată ce probleme de sănătate ai. Lidia Fecioru: „Putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice!”
Data actualizării:
Data publicării:
Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem afla cu ce probleme de sănătate ne confruntăm. 

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, un test care ne va dezvălui cu ce fel de probleme de sănătate ne confruntăm. Totuși, specialista avertizează că nu trebuie să ne punem singuri un diagnostic, ci acesta va fi doar un semnal de alarmă asupra faptului că ne confruntăm cu probleme de sănătate. Tot ce avem nevoie pentru a pune în aplicare acest test este o lingură și o pungă. 

"Leacul de azi este mai mult o tehnică de a vedea ce probleme avem. Este un test, o verificare pe care o putem face acasă toţi. Atenţie, nu ne punem diagnostice! Acesta este doar un sistem de alarmă că avem o problemă.

Deci, luăm o lingură, o ţinem în gură şi încercăm să lăsăm pe ea foarte multă salivă. Apoi, scoatem lingura din gură şi o punem într-o pungă sigilată. O aşezăm apoi ori la soare timp de 10 minute, ori la o lampă de masă şi o lăsăm la căldurică jos, tot aşa, timp de 10 minute. După aceea, desfacem punga şi studiem lingura. Dacă lingura este curată şi s-a uscat saliva pe ea, nu e nicio problemă, înseamnă că suntem perfect sănătoşi.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii. 

Te poate interesa și: Lidia Fecioru, remediul natural care vindecă rinita alergică: "Se pune o picătură, de 2 ori pe zi"

Cum îți dai seama dacă te confrunți cu anumite probleme de sănătate

Așadar, problemele de sănătate vor fi indicate chiar de mirosul și de saliva pe care o vom regăsi pe lingură. În acest sens, Lidia Fecioru spune că nu amânăm prea mult și să ne facem testul cât mai curând, întrucât putem descoperi adevărate probleme de sănătate de care până acum nu știam. 

„Dacă este un miros tăios şi acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare - stomac, intestine etc. Dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului. Dacă este un miros de amoniac, înseamnă că sunt ceva probleme cu rinichii. Dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, înseamnă că avem probleme cu glanda tiroidă. La fel se întâmplă şi dacă avem probleme cu fierea.

Dacă apare o culoare violet, înseamnă că avem probleme cu bronşiile, cu circulaţia periferică sau un colesterol mai ridicat. Dacă apare vreo pată portocalie, înseamnă că avem probleme cu rinichii. E foarte important acest test al salivei şi să ne studiem pe noi. 

Dacă simţim că nu e în regulă mirosul nostru din gură, dacă ni se pare nouă că ceva nu e cum trebuie, e indicat să vedem ce probleme avem", a explicat bioenergoterapeutul.

VEZI și: Lidia Fecioru, leac pentru creșterea fertilității: „Pentru cuplurile care îşi doresc copii”

Sirop natural de tuse

În altă ediție a emisiunii, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac excelent pentru tuse. Suntem în sezonul virozelor, iar specialista promite că vom scăpa de toate simptomele neplăcute cu acest sirop natural. 

"Se ia o lămâie, o spălăm bine cu apă fierbinte ca să îi luăm ceara, apoi o clătim foarte bine, o înţepăm cu o scobitoare, punem puţină apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie în apă şi o fierbem cinci minute.

Înainte de a o pune la fiert îi facem câteva înţepături cu scobitoarea. O fierbem cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, punem două linguri de glicerină şi 200 de grame de miere, amestecăm bine şi punem la frigider.

Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi - dimineaţa, la prânz şi seara, copiilor le dăm trei linguriţe pe zi cu o jumătate de oră după masă.

Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi, chiar şi înainte de culcare", a explicat Lidia Fecioru, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Tagurile articolului: lidia fecioru  probleme de sanatate  test 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel