Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
INGREDIENTE:
500 gr mascarpone
500 gr smantana pentru frisca
36 piscoturi
500 gr capsuni
esenta vanilie
300 mi sirop de capsuni
150 gr zahar pudra pentru frisca
100 gr zahar pentru capsuni
MOD DE PREPARARE:
Capsunile se spala apoi se taie si se pun la fiert cu cele 100 gr de zahar. Se fierb pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Vom pastra cateva capsuni intregi, pe acestea le vom folosi la ornat. Smantana pentru frisca se mixeaza cu mascarponele, apoi se adauga zaharul pudra si vanilia. Piscoturile se inmoaie in siropul de capsuni, apoi se asaza pe tava.
Peste piscoturi se pune un strat de capsuni (din capsunile fierte apoi lasate la racit), 2 linguri de nuci maruntite si crema de frisca cu mascarpone. Se procedeaza la fel si cu celelalte straturi, pana epuizam ingredientele pe care le-am pregatit. Deasupra se orneaza cu capsuni.
Tiramisul trebuie sa stea la frigider pentru cel putin 3-4 ore, pana se intareste crema si se armonizeaza aromele.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert mascarpone cu capsuni rețetă
Daniela Simulescu, astrolog DC...