Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil din spatele acestei decizii: „Cea mai nasoală parte este că va trebui să port perucă”
Ingrediente:
1 kg pipote și inimi de pui
3-4 linguri ulei
1 ceapă
1 ardei gras
3 linguri bulion
boia de ardei
sare, piper
o legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Pipotele și inimile trebuie puse la fiert pentru circa 40-50 de minute.
După ce au fiert pipotele, le scoateți din supă și adăugați câteva linguri de ulei, ceapa tocată mărunt și ardeiul tăiat cubulețe. Lăsați până sunt fierte.
După aceea trebuie să adăugați bulionul. Turnați supa în care au fiert pipotele, boia, sare și piper și lăsați să fiarbă.
După ce tocănița este gata, adăugați pătrunjel tocat. Merge de minune cu mămăliguță și ardei iute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: inimi pipote retete tocanita