Gina Matache, despre posibilitatea de a-și reface viața. Își dorește sau nu un partener mai tânăr decât ea?
Auzim tot mai des că în această perioadă este recomandat să consumăm cât mai multe alimente care conțin antioxidanți.
Ce sunt Antioxidanții
Antioxidanții sunt substanțe de cele mai multe ori naturale, care luptă împotriva oxidărilor, fie pot încetini oxidarea unor celule, iar în cel mai dorit caz, opresc acest proces de oxidare.
Care este rolul antioxidanților în lupta cu bolile și care sunt alimentele în care îi găsim, aflați sâmbătă, de la ora 13:30, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC News TV.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Diete
Tagurile articolului: alimente antioxidanti elena pogurschi imunitate
Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a analizat un mit...
Ruxandra Pleșea, medic...
O nutriționistă a arătat care...
Doctor Mihail a explicat,...