Horoscop vineri, 22 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit un nou leac excelent pentru sănătate, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. De data aceasta, este vorba despre o rețetă care ajută extrem de mult la detoxifierea organismului și la curățarea vaselor de sânge. Ai nevoie de doar două ingrediente, iar amestecul poate fi consumat imediat a doua zi după preparare. Pentru ca organismul să aibă parte de această curățare perfectă, trebuie să faci o cură de două săptămâni, explică specialista.
„O rețetă foarte bună pentru detoxifiere este hrișca cu lapte bătut sau chefir. Luăm o lingură de hrișcă și o măcinăm apoi o adăugăm peste un pahar cu iaurt și o lăsăm până a doua zi de dimineață, la frigider.
A doua zi bem amestecul. Ne scapă de toxine, ne ajută la curățarea vaselor de sânge, la împrospătarea oxidanților în corp. De asemenea, îmbunătățește funcția fierii și este foarte bun pentru curățarea intestinelor. Se recomandă o cură de doar 14 zile”, astfel ne recomandă Lidia Fecioru.
Te-ar putea interesa și: Secretul longevității. Ce trebuie să mănânci, dacă vrei să trăiești mai mult
În altă ediție a emisiunii Adevăruri ascunse, specialista a dezvăluit un leac extrem de bun cate vindecă tusea. Este, de asemenea, recomandat și pentru persoanele care au hipertensiune, iar ingredientul principal se găsește în natură. Așadar, tot ce trebuie să faci este să culegi aceste plante, după care să te bucuri de beneficiile lor extrem de importante pentru sănătate.
„Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.
Întregul procedeu de preparare este unul extrem de simplu, explică Lidia Fecioru. Practic, trebuie să prepari această licoare exact după cum pregătești un ceai obișnuit, pe care însă este important să-l consumi de trei ori pe zi, pentru efecte maxime. Totodată, specialista lansează și câteva avertizări, cu privire la persoanele care nu ar trebui să-l consume, întrucât beneficiile se pot transforma rapid în efecte adverse.
„Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.
Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a mai precizat Lidia Fecioru.
Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Lidia Fecioru pentru Spectacola:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Sanatate
Iată ce-ți rezervă astrele...
Anca Hâncu, doctor în...