Regula de aur din dieta lui Silviu Mircescu. Actorul din Clanul nu trece niciodată peste ea / video
Ouă, cașcaval, sare și ulei. Doar cu aceste ingrediente de bază poți prepara una dintre cele mai iubite variante de mic dejun: omleta. Deși sunt necesare doar acele ingrediente prezente în toate bucătăriile, uneori prepararea omletei poate fi trunchiată în anumite momente, mai ales când o întorci în tigaie. Mai pe scurt, se rupe, iar bucăți din omletă cad fie în tigaie, fie pe aragaz.
A ști când să întorci omleta în tigaie poate fi pasul important pentru un rezultat perfect.
Potrivit DC Medical, o primă recomandare este folosirea unei spatule din lemn pentru a întoarce omleta în tigaie. Procedura trebuie făcută încet, fără a rupe omleta.
Mai târziu, poți folosi capacul cratiței, dacă este puțin concav, sau o farfurie, ținând cont că aceasta trebuie să fie întotdeauna mai mare decât cratița.
Unii folosesc a doua tigaie, dar nu este necesar. Ca un truc final, poți unge capacul cu puțin ulei, astfel încât să nu rămână resturi de omletă când vrei să o întorci.
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: omleta pufoasa rețetă truc
Andreea Bănică s-a afișat în...
Carmen Brumă a împărtășit cu...