Lidia Buble a aflat că este înșelată chiar de la amanta iubitului ei. Cine era, de fapt, femeia cu care bărbatul trăia o viață dublă: „Am avut un mare șoc”
Carnea de porc și de vită
Pentru a vedea dacă este proaspătă carnea, o apăsam cu degetul. Dacă adâncitură care s-a format revine repede la loc, carnea este proaspătă. Carnea proaspătă rămâne aproape uscată în locul în care este tăiată. Mirosul greu al cărnii se simte bine dacă se încălzeşte un cuţit sau o furculiţă şi se împunge carnea. Când nu este proaspătă, cuţitul sau furculiţa vor căpăta un miros neplăcut.
Friptura de vacă va căpăta un gust picant dacă înainte cu doar câteva de a o prepara se unge carnea cu muştar. Apoi, se frige înăbuşit.
Şniţelele şi grătarele sunt mai fragede dacă înainte cu 1-2 ore de a le prăji se ung cu oţet amestecat cu ulei.
Carnea nu se va săra cu mult timp înainte de a o găti ca să nu lase zeamă deoarece, pierzând sucul, gustul devine fad şi se reduc din proprietăţile nutritive.
Pieliţa de pe ficat se scoate uşor dacă se cufundă ficatul un minut în apă fierbinte. Ficatul devine foarte gustos dacă înainte de a fi prăjit se ţine 2-3 ore în lapte. Ficatul nu se sărează înainte de a-l prăji, altfel se întăreşte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Retete
Tagurile articolului: friptura gospodine retete truc
Daniela Simulescu, astrolog DC...