Victorie pentru Adriana Bahmuțeanu! Și-a văzut băieții, după o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană: „Ne-am luat în brațe, am plâns, însă copiii mei sunt confuzi”
Iată de ce ai nevoie pentru acest desert delicios:
Ingrediente:
-300 g cacao neagră sau ciocolată amăruie
-300 g de pastă de susan
-opțional o mână de alune, fructe uscate, nuci sau fistic
Mod de preparare: Se topește ciocolata la cuptorul cu microunde și se amestecă la fiecare 30 de secunde. Se adaugă nucile și pasta de susan.Se pune compoziția obținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se lasă la frigider cel putin trei ore. Se taie trufele în pătrățele și se servesc pudrate cu cacao.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cacao ciocolata desert trufe
Daniela Simulescu, astrolog DC...