Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile
Mariana Cojocaru vine cu...
INGREDIENTE:
120gr curmale fără sâmburi
70gr prune uscate (sau stafide ori caise uscate)
50gr pudră de migdale(miez de nucă sau alune de pădure)
25gr cacao pudră
30gr fulgi de cocos
20gr mix de semințe(semințe de chia,canepă, in, dovleac)
10gr îndulcitor
1/2linguri extract de vanilie
1-2 linguri apă
MOD DE PREPARARE: Combinați curmalele și prunele uscate într-un bol și acoperiți cu apă fierbinte. Lăsați să se înmoaie 15 minute. Scurgeți curmalele și prunele bine și transferați în vasul robotului de bucătărie. Adăugați restul ingredientelor și mixați bine până obțineți un aluat omogen. Dați la rece 30 minute apoi formați biluțe mici. Rulați biluțele prin cacao sau nucă de cocos.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciocolata reteta de post trufe
Mariana Cojocaru vine cu...
Carmen Brumă a dezvăluit...