Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica sa, Isabela, se confruntă cu probleme de sănătate: „Va urma o perioadă grea pentru amândouă”
Timp de preparare: 40 min
Timp de gătire: 10 min
Gata in: 50 min
INGREDIENTE: 500 g carne tocată, amestec de vită și porc, 150 g orez, 100 ml bulion de roșii, 100 g smântâna, 2 cepe ,ulei ,sare, piper, 750 g varză murată taiată marunt
MOD DE PREPARARE
Se fierbe orezeul în apă cu puţină sare. Ceapa se taie mărunt și se călește în puţin ulei. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea și se condimentează cu sare și piper.
Toate compoziiţile de mai sus se așază într-o tavă de cuptor după cum urmează: un strat de varză tocată, un strat de orez fiert, un strat de carne, înca un strat de orez și apoi încă unul de varză.
Deasupra se toarnă bulionul și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarnă smântâna, apoi varza a la Cluj se mai dă la cuptor pentru încă 10 minute.
Pofta bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume rețetă retete traditionale varza a la cluj