„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente
- 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
- 150 g orez
- 100 ml bulion de rosii
- 100 g smântâna
- 2 cepe
- ulei
- sare, piper
- 750 g varza murata taiata marunt
Cum se prepară
Orezul se fierbe în apa cu puţina sare. Ceapa se taie mărunt și se călește în puţin ulei. Când ceapa devine sticloasă, se adaugă carnea și se condimentează cu sare și piper, potrivit unica.ro.
Toate compoziiţile de mai sus se așază într-o tavă de cuptor după cum urmează: un strat de varză tocată, un strat de orez fiert, un strat de carne, înca un strat de orez și apoi încă unul de varză.
Deasupra se toarnă bulionul și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarnă smântâna, apoi varza a la Cluj se mai dă la cuptor pentru încă 10 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Spectacola Team
Categorie: Retete
Tagurile articolului: retete romanesti retete traditionale varza a la cluj
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...
Dacă îți dorești o rețetă de...