Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
1kg carne de vită
2 cepe
6 frunze de dafin
2 lingurițe zahăr brun
1 lingură pastă de tomate
300ml bere
300ml supă vită
1 lingură oțet balsamic
2 lingurițe piper
2 lingurițe praf de muștar
2 lingurițe chimen măcinat
Sare
Piper
Pentru cartofi:
1 kg cartofi dulci
1 linguriță semințe de coriandrul
1 lingurița paprika
1/2 lingurița piper
1/2 oregano uscat
2 linguri ulei măsline
Mod de preparare:
Cuptorul trebuie să fie încălzit la 140C. Frecați bine carnea cu pudra de muștar, semințele de chimen, sarea și piperul. Într-o oală de cuptor de fontă sau tavă de cuptor mai înaltă, prăjiți carnea cu 2-3 linguri de ulei pe toate parțile pentru a obține o crustă.
O scoateți și o puneți pe o farfurie.
În aceeași oală adăugați ceapa tocata, frunzele de dafin, zaharul și un praf de piper, sare și căliți la foc mediu. Ceapa trebuie se devină caramelizată. Puneți pasta de tomate și mai lăsați un minut. Adăugați berea și amestecați.
Adăugați carnea din nou și turnați supa de vită. Lăsați pe foc pana totul ajunge la punctul de fiebere, după aceea acoperiți oala cu folie de aluminiu și băgați în cuptor pentru circa 3 ore și jumătate.
Scoateți carnea și adăugași oțet în oală. Mai lăsați pe foc până scade sosul.
Pentru cartofi:
Se încinge cuptorul la 200 grade. Se amestecă semințele de coriandru, paprika, piperul, oregano și sarea. Cartofii se pun într-o tava curățați și tăiați tip wedges. Puneți uleiul și condimentele și amestecați pana când toți sunt acoperiți uniform. Puneți tava la cuptor și coaceți pentru 10-15 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi dulci cuptor retete vita
Mi-Th Influencer, emisiunea...